ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOPΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η χρήση του διαδικτύου στις μέρες μας συνεχώς αυξάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική αγορά. Η κατασκευή eshop θεωρείται πλέον δεδομένη είτε υπάρχει φυσικό κατάστημα είτε και όχι.

Η CYLICOM αναλαμβάνει τη μεταφορά του καταστήματός σας στο διαδίκτυο με στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας, αφού εμπορεύεστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και πάντα στις καλύτερες τιμές .

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ E-SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του e-shop γίνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον να μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα προϊόντα και τις παραγγελίες σας.

Κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες πλατφόρμες ανοιχτού λογισμικού όπως prestashop, magento και opencart. Δώστε ώθηση στην επιχείρησή σας με τη δημιουργία e-shop που έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο .

κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

CYLICOM BLOG

Ενημερωθείτε για τα τελευταία μας νέα, τα τελευταία trends του web design και του digital marketing

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Συνδυάστε την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας με την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πουλήστε τα προϊόντα σας 24ώρες το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Βρίσκεστε για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη; Εκμεταλλευτείτε την δύναμη του διαδικτύου και δημιουργείστε πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας σας (e-shop).

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL MARKETING

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδας ίσως να μην σας έχει φέρει τις πωλήσεις που επιθυμούσατε. Όσο καλοσχεδιασμένη και ελκυστική να είναι η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να την βρίσκουν στις αναζητήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι πελάτες.

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διεύρυνση του πελατολογίου με ελκυστικό περιεχόμενο, θέτοντας στόχο την πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL HOTEL MARKETING

Στην CYLICOM σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξενοδοχειακές ιστοσελίδες που 'πουλάνε'. Γνωρίζουμε και προβάλουμε τα δυνατά σας σημεία εκεί που πρέπει, δημιουργούμε προσφορές με σκοπό την μείωση των OTAS και την αύξηση των direct κρατήσεων. Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO,GOOGLE ADWORDS)...

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL BRANDING

Στην Cylicom, εκτός από την κατασκευή της επαγγελματική σας ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε και την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας. Οι τιμές εξαρτώνται αναλόγως του μεγέθους του project. Για παράδειγμα σε περίπτωση που συνδυαστεί η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας(σχεδίαση λογότυπου, κάρτες, επιστολόχαρτα κ.τ.λ) με την κατασκευή της ιστοσελίδας, θα επωφεληθείτε μιας καλύτερης τιμής

Περισσότερα