ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ


Στην CYLICOM κατασκευάζουμε custom ιστοσελίδες με σκοπό να ταιριάζουν ακριβώς με το προφίλ της επιχείρησής και το design τους να είναι μοναδικό. Για την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή το Joomla.

Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να συνδιαστούν με το πρότυπο WCAG 2.0 ώστε να μπορεί να είναι φιλική για AMEA. Το πρότυπο WCAG 2.0 βοηθά τα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να πλογηθούν μέσα στην ιστοσελίδα εύκολα και χωρίς καμία δυσκολία. Ιστοσελίδες που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ πρέπει υποχρεωτικά να συνοδοεύνται με αυτόν τον μηχανισμό.

κατασκευή ιστοσελίδων


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ

Στην πρώτη φάση ζητάμε πληροφορίες από τον πελάτη για την επιχείρηση του, και τους λόγους για του οποίους θέλει να αποκτήσει διαδικτυακή προβολή.

Μελετάμε, αναλύουμε και του παρουσιάζουμε πως κινείται ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο και του παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας. Στο τέλος τις πρώτης φάσεις γίνεται και ο καθορισμός των στόχων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην δεύτερη φάση γίνεται ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας. Στην Cylicom ακολουθούμε τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις και ο προγραμματισμός γίνεται με την τελευταία τεχνολογία(bootstrap, html5, css3 , κ.α). Οι ιστοσελίδες δεν βασίζονται σε έτοιμα εμπορικά templates, αλλά δημιουργούμε τα δικά μας μοναδικά θέματα

Όταν τελειώσει η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος συμβατότητας με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και tabletsκατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

CYLICOM BLOG

Ενημερωθείτε για τα τελευταία μας νέα, τα τελευταία trends του web design και του digital marketing

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Συνδυάστε την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας με την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πουλήστε τα προϊόντα σας 24ώρες το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Βρίσκεστε για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη; Εκμεταλλευτείτε την δύναμη του διαδικτύου και δημιουργείστε πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας σας (e-shop).

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL MARKETING

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδας ίσως να μην σας έχει φέρει τις πωλήσεις που επιθυμούσατε. Όσο καλοσχεδιασμένη και ελκυστική να είναι η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να την βρίσκουν στις αναζητήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι πελάτες.

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διεύρυνση του πελατολογίου με ελκυστικό περιεχόμενο, θέτοντας στόχο την πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL HOTEL MARKETING

Στην CYLICOM σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξενοδοχειακές ιστοσελίδες που 'πουλάνε'. Γνωρίζουμε και προβάλουμε τα δυνατά σας σημεία εκεί που πρέπει, δημιουργούμε προσφορές με σκοπό την μείωση των OTAS και την αύξηση των direct κρατήσεων. Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO,GOOGLE ADWORDS)...

Περισσότερα
κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη

DIGITAL BRANDING

Στην Cylicom, εκτός από την κατασκευή της επαγγελματική σας ιστοσελίδας, αναλαμβάνουμε και την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας. Οι τιμές εξαρτώνται αναλόγως του μεγέθους του project. Για παράδειγμα σε περίπτωση που συνδυαστεί η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας(σχεδίαση λογότυπου, κάρτες, επιστολόχαρτα κ.τ.λ) με την κατασκευή της ιστοσελίδας, θα επωφεληθείτε μιας καλύτερης τιμής

Περισσότερα